A társadalmi megbékélést a nők fogják megteremteni

A társadalmi megbékélést a nők fogják megteremteni, az országot a nők fogják megmenteni a teljes széteséstől, eddig a férfiak vezették és láttuk hova vezetett.
A polarizált társadalom tele van gyűlölettel, persze a gyűlölködésnek vannak kulturális hagyományai is nálunk. Ki kell végre egyezni, elég volt az egymással szembeni gyűlöletből, civakodásból. A választópolgároknak szembe kell nézni azzal a felismeréssel, hogy nincs „választási Megváltó”. Saját sorsukról csak Ők dönthetnek, s nem igaz hogy nincs beleszólásuk, eljött a tettek ideje.
Az nem demokrácia, hogy négyévente leszavazunk a politikai elit valamelyik csoportjára. A képviseleti demokrácia kiüresedéséért mindenki felelős, kitermeltük a saját arisztokráciánkat.
Nem valaki ellen kell szerveződni, hanem valamiért. Arról beszéljünk, milyen Magyarországot akarunk, meg kell találni önmagunkat, hogy valódi egységes nemzet legyünk. A Fidesz szavazóira is szükség van, de ahhoz a jelenlegi kormánypártnak el kell vesztenie a választásokat.

A társadalmi megbékélést a nők fogják megteremteni

A bejegyzés kategóriája: Galériák, Hírek, Média, Videók
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.