Felszólítjuk a választáson induló pártokat

Mélységes döbbenettel vettük tudomásul, a 2013. november 13-án a HírTv-ben leadott jászapáti lakossági fórumon önmagukat megtagadó, szégyenletes demokrata magatartást felmutató eseményt.

Ezt megelőző időszakban történő sárdobálás a nőkre már így is a demokrata nőközösségeket a tűrőképesség határára sodorta.

IMG_0799 

Nincs kettős mérce és nem is lehet, mert az emberi jogaiban, becsületében megsértett nő mellett egy demokratikus közösségnek kötelessége kiállni. Nem a férfiak által megosztott bal – és jobboldal a mérlegelés koordináta-rendszere, hanem a józanész, a mások tisztelete még akkor is, ha nem azonos ideológiai nézetű oldalon is áll.

Az elinduló választási kampány stílusa minősíti az adott közösséget a megszólaló tagja, támogatója által, még akkor is, ha a szándéka csupán a jelenlévő közönségnek való megfelelés volt.

A Magyar Nők Szövetsége felszólítja a pártokat, hogy a szenvedélyes harci játékaik közben kerüljék a női képviselőjelöltek alázását, megszégyenítését, mert véletlenül azon vehetik észre magukat, hogy tiltakozó akciók sorozata indulhat el ellenük, s ez nem világnézetű alapon fog állni, hanem demokrata magatartáson.

 

 

http://mno.hu/ahirtvhirei/megdobbentek-keri-alazo-szavain-1195287

Forrás: Hír TV
2013. november 14., csütörtök 10:53

 

Megdöbbentették a Magyar Nők Szövetségét Kéri László szavai.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.