Női Médiaközpont ……van hangunk!

A NŐI MÉDIAKÖZPONT a Magyar Nők Szövetségének, mely politikai pártoktól független civil szervezet, a legújabb kezdeményezése. A Szövetség 1989-től tevékenykedik a nők jogainak és érdekeinek védelmében, melyet évtizedeken át  nyomtatott sajtófelületen is megtett, hiszen nevéhez fűződött és hozzá tartozott a Nők Lapja heti folyóirat.

2016 szeptember új fordulatot hoz az életünkbe és ezáltal a tiédbe is. Megújulunk és néha a hírek előtt is járva készen állunk arra, hogy a NŐI élet valamennyi területét lefedve online magazinnal segítsük és színesítsük  a mindennapjaidat.

VAN HANGUNK! …de nem csak és kizárólag offline módban, hanem online is – AZ ÍROTT HANG, ez vagyunk mi.

Megszólalunk helyetted és érted is! Kimondjuk a kimondhatatlant, felfedezzük és megmutatjuk a  lényegest. Nem szépítünk, nem alakoskodunk, nem egy röpke pillanatnyi blikk erejéig írunk neked a semmiről és nem egy semmitmondó storyt szeretnénk eléd tárni a bulvárcirkusz mindennapjairól.

Az életet mutatjuk meg, feketén-fehéren-színesen-valódian. Lüktetve,  átélve,  frissen, igazán. Az életet és benne titeket és minket,  NŐKET.

 Nálunk nincsenek elcsépelt frázisok, unos untalan visszaköszönő témák, mert nem sablonban gondolkodunk, hanem a valódi élet valódi problémáinak és örömeinek, lehetőségeinek eredünk a nyomába.

Nők vagyunk és mi is számtalan kihívással találjuk szembe magunkat naponta.   Akárcsak nektek, nekünk is 24 órából áll egy nap és mi is újra és újra nekiveselkedünk a feladatainknak.  Közben szeretünk és szeretve vagyunk, alkotunk, dolgozunk, álmodunk, gyereket nevelünk, társat keresünk, álmokat váltunk valóra és újakat keresünk. Kimászunk a gödrökből és új utakat is kipróbálunk.  Egyszóval, akár Te is lehetnél egy közülünk és Mi is lehetnénk akármelyikőtök. Nincsenek különbségek, csak azonos gondolkodásmód, problémák, örömök és az összefüggésekre való rávilágítás.

Csapatunk,  lelkes kreatívokból,  újságírókból  és szakértőkből áll, akik a hét minden napján új lehetőségeket  és új szemléletmódokat tárnak eléd.

Megvitatjuk a híreket és nem csak egy röpke pillanat erejéig, hanem beleássuk magunkat a témába, hogy az adott hír, milyen hatással lesz ránk, nőkre, holnap, holnapután, fél év vagy egy év múlva. Mert a hírek, nem csak aznap fejtik ki hatásukat.

A bejegyzés kategóriája: Hírek, Média
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.