“A szépészet titkos fegyverei” – Meghívó 2016.09.26.

Vajon milyen módszerekkel és hogyan tudjuk a lehető legtöbbet kihozni a kisugárzásunkból? A szem a lélek tükre, de ahhoz, hogy ragyogjon, szükség van a testi-lelki egyensúlyunk megteremtésére is. Önbizalomra, belső békére, célokra, motivációkra, szeretetre, önelfogadásra és még sorolhatnám. Szerencsére léteznek olyan módszerek, amelyek segítségével arcunk és testünk szépségét, formáját megőrízhetjük, fiatalíthatjuk, sőt különböző prevenciós és utókezelési módszerekkel a szépészeti hatásokat meg is hosszabbíthatjuk.

Helyszín: Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet, 1031 Budapest, Nánási út 40/A III.ker.

Időpont: 2016. szeptember 26. (hétfő) 17.30-20.00

Vendégeink: Szakonyi Eszter –
a Vintage Beauty tulajdonosa, kozmetikus mester, egészségügyi szakkozmetikus

dr. Pap Péter – plasztikai sebész , Virányos Klinika

Csoda helyre invitálunk most Téged: a Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet, mint egy kis ékszerdoboz tárja fel neked a szépészet és a ház minden egyes apró részletét, kellékét, illatát, lelkét …és valóban, amikor pár napja ott jártam Eszternél, hogy átbeszéljük az este részleteit, a ház minden kis szeglete rejtett valami mesélnivalót, valami szépséget és csodát. Éppúgy, ahogy mi, nők is magunkban rejtünk számtalan szépséget, csodát és boldogságot. Eszter szaktudása, nyitottsága, nem csak a kozmetika, a krémek, az illatok világába kalauzol el minket, hanem a női lélek legeldugottabb sarkaiba is, ahova ha belekukkantunk kiderül, hogy milyen csodákra is lehetünk képesek. Az exkluzív, személyre szabott szépészeti szolgáltatások alapját, a saját fejlesztésű, bio alapanyagokból előállított Vintage Beauty kozmetikai termékcsalád adja.

A beszélgetést Wittmann Lucz Adrienn vezeti.

A RÉSZVÉTEL INGYENES, de ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ kötött, a regisztráció csak a visszaigazolást követően válik érvényessé.

Email: programszervezes@nokszovetsege.hu

Az eseményt a Magyar Nők Szövetsége rendezi.

A regisztrációval az érdeklődők elfogadják és elismerik, hogy a programról fotódokumentáció készül, a fotók teljeskörű felhasználási joga a Magyar Nők Szövetségét illeti.

A bejegyzés kategóriája: Aktuális, Hírek, Programok
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.