Hölgyklub – “Lépj be egy Divatház világába!” Luan by Lucia

Az eddigi képzőművészeti, zenei, irodalmi témában tett utazásaink után Hölgyklubunkban most egy sajátosan női világ, a divat, öltözködés, stílus, illetve mindezeknek az önálló személyiséggel való kapcsolatára helyezzük a hangsúlyt.

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S. Hegyi Lucia a Luan by Lucia Divatház vezetője és tervezője a holisztikus szemlélet jegyében tervez és készít olyan különleges, egyedi ruhadarabokat, melyek a fizikai síkon túl a lelket, szellemet és egyéniséget is egységbe vonva tükrözik. Betekintve a Divatházba és a vele való beszélgetés során csodálatos kelmékkel, anyagokkal, színekkel és formákkal ismerkedhetünk meg, képet kaphatunk többek közt az öltözék mindennapi, színpadi, illetve szimbolikus megjelenítéséről is.
Divat, test, jóga, psziché és életmód, önkifejezés és harmónia, női életutak, történetek….. most mindezekről személyesen hallhatunk, beszélgethetünk következő Hölgyklubunk helyszínén, a Luan by Lucia Divatházban.

Az est a Luan By Lucia Divatház és a Magyar Nők Szövetsége szervezésében kerül megrendezésre.

A beszélgetést Tomana Györgyi vezeti.

A RÉSZVÉTEL INGYENES, de ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ kötött, a regisztráció csak a visszaigazolást követően válik érvényessé.
Az esemény helyszíne miatt csak korlátozott számú jelentkezést tudunk elfogadni!

Email: info@nokszovetsege.hu

A regisztráció érdeklődők elfogadják és elismerik, hogy a programról fotódokumentáció készül, a fotók teljeskörű felhasználási joga a Magyar Nők Szövetségét illeti.

80_lucia-04-d0000A1764d9ded0407cf

A bejegyzés kategóriája: Aktuális, Galériák, Hírek, Képek, Programok
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.