Hölgyklub meghívó – “Csak nem terhes Müller úr?” 2016.04.07.

A következő Hölgyklub vendége Bálint Cecília coach, egyetemi oktató, műfordító.

Martin Wehrle “Csak nem terhes Müller úr?” – című könyvfordítójával beszélgetünk a nők versenyszférában, családban és az élet különböző terlütein lévő kihívásairól.

Martin Wehrle ismert német karrier-coach, új magyarul megjelent könyvében egy gondolati kísérlettel próbál előrukkolni. Müller úr, aki egy szakmailag sikeres macsó, egy reggel női testben ébred – s ezek után nőként kell boldogulnia. Munkájában épp úgy, mint a magánéletben.
Vicces és megdöbbentő helyzetekbe keveredik, melyeket eddig férfiként egész máshogy értékelt. Számos új kihívással kell megbirkóznia, például azzal, hogy értekezleten félbeszakítják, hogy éhes tekintetek igyekeznek áthatolni a ruháján, hogy “aranyom”-nak szólítják, vagy említhetnénk azt is, hogy korábbi énje fizetésének mindössze a felét viszi haza.

Ez egy igazi szórakoztató élet/munkahelyi útmutató, nemcsak nők számára.

A beszélgetést Tomana Györgyi vezeti.

A könyv a helyszínen megvásárolható kedvezményes áron: 2990.-Ft/db.

A könyvkiadását támogatta a Magyar Nők Szövetsége.

Részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, a regisztráció csak a visszaigazolást követően válik érvényessé. A nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük hozza magával a visszaigazoló emailt.

Email: info@nokszovetsege.hu

A regiszráció érdeklődők elfogadják és elismerik, hogy a programról fotódokumentáció készül, a fotók teljeskörű felhasználási joga a Magyar Nők Szövetségét illeti.

1

A bejegyzés kategóriája: Aktuális, Galériák, Hírek, Képek, Programok
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.