nŐszintén klubest – 2016. március 7. (hétfő) 17.00-tól

ÉLETÜNK JÁTSZMÁI… Vendégünk: Faludi Viktória szakpszichológus
A félelem negatív töltésű szó. Nem szeretünk félni.
Miért van az, hogy van aki ugyanabban a szituációban nyugodtan lubickol és megoldja azt, másvalaki pedig kifejezetten stresszel tőle. Fordíthatom-e és ha igen, hogyan, a félelmet a segítőmé? Megszelidíthetem-e, azért, hogy a javamat szolgálja?

De vajon milyen eszközökkel fordítható a félelem energiája a javunkra? Milyen módszerekkel lehet a félelmet jól használni és lehet belőle akár kreativitást vagy hatalmas adag lendületet és bátorságot nyerni? Hogyan állítsuk be egy egészséges szorongást, olyan szintre, hogy motiváljon? Hiszen ha túllövünk ezen a szinten, akkor negatívan hat ránk, koncentrációnk, teljesítőképességünk csökken és a félelem veszi át az irányítást.Ha viszont túl alacsony ez a szint, akkor érdektelenség alakul ki és akár unalom is, nincs lendület, nincs hajtóerő ami előrevigyen és győzelemre ösztönözzön.
Arra is megkeressük a választ, hogy mivel sarkalhatjuk magunkat egészséges maximalizmusra és ezzel összefüggésben mivel lehet gyakorolni annak az ösztönző izgalmi szintnek a beállítását, amitől a maximumra leszünk képesek!
Vendégünk : Faludi Viktória, szakpszichológus, krízisterapeuta, teljesítmény szorongás oldás specialista
Szilágyi Áron, olimpiai bajnok sportpszichológusa
Popper Péter és Mérő László tanítványa

A klubot Wittman Lucz Adrienn vezeti.

Részvétel díjmentes.

Részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, a regisztráció csak a visszaigazolást követően válik érvényessé. A nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük hozza magával a visszaigazoló emailt.
 
Email: info@nokszovetsege.hu
 
A regiszráció érdeklődők elfogadják és elismerik, hogy a programról fotódokumentáció készül, a fotók teljeskörű felhasználási joga a Magyar Nők Szövetségét illeti.

 

12669508_1117222584979351_8669235316891454673_n

A bejegyzés kategóriája: Hírek, NőSzintén
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.